Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراضات دانشجویی در دانشگاه صنعتی بیرجند به طرح آمایش آموزش عالی و ادغام این دانشگاه به دانشگاه بیرجند به روز چهارم رسید، اما هنوز مسئولان وزارت علوم حاضر به گفتگو با دانشجویان نشده اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعتراضات دانشجویی در دانشگاه صنعتی بیرجند به ادغام این دانشگاه در طرح آمایش آموزش عالی به روز چهارم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته دانشجویان مقابل ورودی دانشگاه خود تجمع کرده و با سردادن شعارهایی، ضمن اعلام مخالفت با اجرای طرح آمایش آموزش عالی در خراسان جنوبی به صورت ادغام دانشگاه صنعتی با دانشگاه بیرجند، این طرح را غیرکارشناسی، خودسرانه و ظلم در حق دانشجویان اعلام کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند به الحاق این دانشگاه به دانشگاه بیرجند


دانشجویان پس از آن به پردیس شوکت دانشگاه بیرجند و محل استقرار دفتر احمد خامسان، رئیس این دانشگاه رفتند و از وی خواستند تا مخالفت دانشجویان به گوش مسئولان وزارتخانه برسانند.

بیشتر بخوانید:

طرح آمایش آموزش عالی در خراسان جنوبی همچنان در ابهام / چرا وزارت علوم راه گفتگو را نمی‌گشاید؟ وزارت علوم به وعده‌های داده شده درباره توقف موقت الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند پاسخ دهد مخالفت قاطعانه دانشجویان با الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند / وزارت علوم به مطالبات دانشجویان و مسئولان خراسان جنوبی اعتنا نکرد نماینده مردم نهبندان درخصوص الحاق دانشگاه‌های بیرجند به وزیر علوم تذکر شفاهی داد


گفتنی است، از اسفند سال گذشته که اجرای طرح آمایش آموزش عالی در خراسان جنوبی به استانداری و ریاست دانشگاه بیرجند ابلاغ شده، تاکنون مسئولان استانی خراسان جنوبی، نمایندگان مجلس و نماینده، ولی فقیه در این استان به نحوه اجرای آن اعتراض کرده اند، اما تاکنون مسئولان وزارت علوم حاضر به گفتگو با جامعه دانشگاهی خراسان جنوبی نشده اند!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آمایش آموزش عالی دانشگاه صنعتی بیرجند دانشگاه بیرجند اعتراضات دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند طرح آمایش آموزش عالی دانشگاه بیرجند مسئولان وزارت خراسان جنوبی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 

ایسنا/خراسان جنوبی استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:  لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

محمدحسین داوری، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه توسعه ارائه خدمات تخصصی چشم پزشکی، مورد نیاز استان است اعلام کرد و گفت: یکی از پیشرفته ترین دستگاه‌های حذف عینک و رفع عیوب انکساری چشم در مرکز فوق تخصصی و چشم پزشکی نور بیرجند نصب و راه اندازی می‌شود. 

وی بیان کرد: برای اولین بار در بیرجند، این کلینیک بخش خصوصی با یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های لیزر دنیا ( لیزر تکنولاس آلمان  NEW 317 TENE O2 ) در رفع عیوب انکساری چشم آماده خدمت رسانی به همشهری‌ها و هم استانی‌ها است.

داوری بیان کرد: با خرید این دستگاه پیشرفته و دستگاهای جانبی تشخیصی دیگر از جمله دستگاه توپوگرافی ارب اسکن (orb scan)  و تومی (Tommy)  و دستگاه ابرومتری ( Z WAVE)  مجموعه تجهیزات چشم پزشکی استان تکمیل شده است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تا قبل از این بیماران به استان‌های مجاور خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان مراجعه می‌کردند که با نصب و راه‌اندازی این دستگاه بیماران نیاز به عزیمت به خارج  استان و تحمل رنج سفر و هزینه‌های اضافی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده (Laser Assisted in Situ Keratomileusis LASIK) و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

داوری با بیان اینکه بهبودی بینایی در لیزیک چشمگیر و سریع است، گفت: بیشتر افراد روز بعد از عمل، بدون نیاز به عینک یا لنز تماسی قادر به رانندگی هستند که با این حال تا رسیدن به بینائی نهایی و کامل، حدود دو تا سه هفته و در بعضی موارد چند ماه زمان لازم است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از مباحث مهمی که در عرصه چشم پزشکی مطرح است بحث جراحی روی قرنیه بری رفع عیوب انکساری است که با ابداع دستگاه اگزایمر یک انقلاب در این زمینه در جهان رخ داده است و با دستگاه اگزایمر با کنترل رایانه‌ای، در ضخامت قرنیه بیمار با لیزر تغییراتی داده می‌شود و عیوب انکساری چشم بیمار برطرف می‌شود.

 وی بیان کرد: برای مطلوب بودن عمل لیزیک  و یا PRK "مهارت جراح" و "دقت دستگاه" حائز اهمیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • تجمع اعتراضی دانشجویان کوبایی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی
  • تجمع اعتراضی دانشجویان کوبایی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد
  • تجمع دانشجویان فرانسوی مقابل مدرسه عالی روزنامه نگاری
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است