Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی نخعی امروز در گفت‌وگو با فارس در بیرجند، از کارت زرد دوم به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و گفت: از همان روزهای ابتدایی بارها و بارها در خصوص طرح آمایش و ادغام دانشگاه صنعتی بیرجند پیگیری‌های زیادی را انجام دادیم که به نتیجه خاصی نرسید و بر آن شدیم تا طرح سوال از وزیر علوم تحقیقات و فناوری را به هر ماه چند نفر از دیگر نمایندگان استارت بزنیم و امروز وزیر در مجلس حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعدادی دیگر از نمایندگان در استان‌های دیگر هم مانند خراسان‌جنوبی در خصوص طرح آمایش مشکلاتی داشتند که در چند روز گذشته نمایندگان در مجلس به وزیر علوم کارت زرد دوم دادیم، افزود: با اصل طرح آمایش مخالف نیستیم اما در رابطه با اعمال سلیقه‌ها وعدم کار کارشناسی درست وحرفه‌ای مخالف هستیم.

نخعی افزود: در چند روز گذشته وزیر علوم تحقیقات و فناوری درباره علت تضعیف دانشگاه‌ها وموسسات آموزش عالی و به بهانه اجرای طرح آمایش سرزمینی نمایندگان از توضیحات وزیر قانع نشده و غلامی کارت زرد دوم مجلس را گرفت.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح آمایش در حال حاضر در اجرا دچار مشکل است، ادامه داد: از سویی دیگر ما با رشد قارچ گونه برخی واحدهای دانشگاهی  رو به رو هستیم  که مخالف این موضوع هستیم و با ادغام قارچ گونه برخی از واحدهای دانشگاهیکه خروجی لازمی هم ندارند موافقیم، اما با ادغام دانشگاه صنعتی بیرجند که در شرق کشور تنها دانشگاه صنعتی است، مخالف هستیم.

نخعی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی خراسان‌جنوبی کمک بزرگی به آموزش استان می‌کند و دارای کادر هیات علمی، خوب و بزرگی است و مزیت‌های زیادی برای آموزش عالی دارد، افزود: دانشگاه صنعتی بیرجند حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی با اشاره به سابقه علمی استان افزود: بیرجند از قدیم الایام دارای مدرسه شوکتیه است و ما در این استان پدر علوم مختلفی را داریم که در سطح کشور و جهان نام آورند، باید در خصوص طرح آمایش سرزمین و ادغام برخی از واحدهای دانشگاهی کار کارشناسی و درستی صورت گیرد.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان وسربیشه در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به دیدار اخیر خود با مدیر عامل ایمیدرو گفت: در این دیدار مباحث مختلفی مطرح شد یکی از مهم ترین مباحث مطرح شده در خصوص انتقال برق به معدن شاهکوه نهبندان بود که در حال حاضر کار به کندی پیش می‌رود و تاکید کردیم که لازم است برق‌رسانی به این معدن با شتاب بیشتری رقم خورد.

نخعی افزود: از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار در خصوص درخواست تسهیلات برای کارخانه اکسید منیزیم سربیشه بود درخوایت کردیم تا تسهیلات کم بهره و مساعدت‌های دیگر کمک شود تا اکسید منیزیم بتواند مناشا خیرات بیشتری برای منطقه شود.

وی با اشاره به درخواست ایجاد واحد دولومیت در جوار کارخانه اکسید منیزیم خبر داد و افزود: در این دیدار درخواست کردیم تا با ایجاد واحد دونومیت و تولید در آن،کارخانه اکسید منیزیم بتواند در منطقه کمک موثری برای رونق تولید و اشتغال باشد.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری بیرجند دانشگاه مصطفی نخعی دانشگاه صنعتی بیرجند دانشگاه صنعتی بیرجند اکسید منیزیم کارت زرد دوم طرح آمایش وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حجت الاسلام مصطفی معلمی» از حوزه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی در مجلس آینده

حجت الاسلام مصطفی معلمی، در گفتگو با خبرنگار مهر در قالب «پویش با مهر انتخاب کنیم» در رابطه با این پرسش که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کند، پاسخ داد: هنوز تعدادی از نمایندگان باید در مرحله دوم انتخاب شوند اما با توجه به فهرست‌های اعلامی گروه‌های سیاسی، فعلاً بیشترین درصد نمایندگان منتخب به اصولگراها تعلق دارد و درصدی هم از مستقلین و اقلیتی هم از گروه‌های سیاسی دیگر هستند.

مهمترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی باید در مجلس مورد توجه قرار گیرد

کاندیدای حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی مهم‌ترین موضوعی که باید مجلس آینده مورد توجه قرار دهد را با توجه به حوزه تخصصی‌اش (تحصیلات حوزوی و دانشگاهی) مسئله فرهنگ برشمرد و گفت: نقشه جامع مهندسی فرهنگی کشور که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان دولت آقای احمدی‌نژاد تهیه شد، در دولت آقای روحانی تنها استان فارس توانست برش استانی آن را فراهم کند و البته در این دولت هم اقداماتی صورت گرفته و تعدادی از استان‌ها، تهیه برش استانی این نقشه را شروع کردند.

وی با تأکید بر اینکه این نقشه جامع باید پیاده‌سازی شود، پیگیری انجام، اجرای و پیمودن آن مسیری که نقشه راه تعیین کرده را نیازمند همت مجلس و دولت دانست و گفت: زمینه‌های قانونی برخی از الزامات این نقشه را باید مجلس فراهم کند و نظارت آن را هم باید مجلس برعهده داشته باشد.

حجت الاسلام معلمی از دیگر موارد مورد توجه برای مجلس آینده، در حوزه استان مازندران به تداخلات اراضی، منابع طبیعی، مستثنیات، موقوفات و حرائم راه‌ها که عرصه را بر مردم تنگ کرده است، اشاره کرد و گفت: مجلس در برخی موارد باید قوانین گذشته را اصلاح کند و در برخی موارد نیز نظارت خوبی بر دولت داشته باشد تا دولت به بهانة اجرای برخی قوانین سلیقه‌های شخصی خودشان را اعمال نکنند.

اولویت حضور در کمیسیون

این کاندیدای مجلس دوازدهم اولویت حضور خود در مجلس آینده را در کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و فرهنگی عنوان کرد و توضیح داد: با توجه به چالش‌های استان مازندران شاید توقع این باشد که بنده در کمیسیون کشاورزی یا صنایع حضور یابم اما با توجه به تخصص بنده اولویتم، کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و فرهنگی است اما عدم حضور در یک کمیسیون به این معنا نیست که نماینده نتواند در موضوعات دیگر کمیسیون‌ها اثرگذار نباشد؛ نماینده می‌تواند در کمیسیون فرهنگی یا کمیسیون آموزش و تحقیقات و یا کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی باشد اما پیگیر مسائل صنعت، کشاورزی و دیگر مسائل هم باشد.

مهمترین چالش‌های مازندران

وی چالش مهم استان مازندران را مسئله اشتغال و بیکاری برشمرد و از دیگر چالش‌ها به مشکلات کشاورزان، پایین بودن قیمت محصولات کشاورزی در مقایسه با هزینه‌های تولید، مسائل مرتبط با منابع طبیعی و راه‌ها اشاره کرد و گفت: بویژه در حوزه راه‌ها حداقل در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی، محور سوادکوه خدمات ملی ارائه می‌دهد اما متأسفانه از اعتبارات ملی در زمینه بهبود، بهینه‌سازی و احداث پل‌های مسیر بی‌بهره است که موجب ترافیک در مسیر شده و راه دسترسی را برای شهروندان سخت کرده است.

حجت الاسلام معلمی چالش دیگر را مسئله شهرک‌های صنعتی حوزه انتخابیه دانست و گفت: به‌عنوان مثال ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست در شهر پل‌سفید غیرفعال است و در شهرک صنعتی بشل نیز با همین معضل مواجه‌ایم که مشکل عمده این شهرک‌ها دو عامل عدم نظارت بانکی (نظام بانکی به برخی تسهیلات داده اما نظارت بر این نداشته که آیا تسهیلات در شهرک‌ها سرمایه‌گذاری شده یا خیر) و نبود نقدینگی و سرمایه در گردش لازم است و همچنین، تغییر سیاست‌های ارزی دولت هر از چند گاهی از چالش‌های جدی صاحبان صنایعی است که معاملات ارزی (صادرات و واردات) و تعهدات به طرف خارجی دارند و این چالش‌ها باید در مجلس پیگیری شود.

وی دیوان‌سالاری اداری کشور را نیازمند نظارت جدی مجلس دانست و با بیان اینکه مجلس در مقوله نظارت جدی واقعاً تعطیل است، به اشتهای ورود برخی از نمایندگان مجلس در سال ۱۴۰۰ و متعاقب آن تذکر علنی رهبر معظم انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: این فضای فکری در میان نمایندگان موجب می‌شود که آنها نتوانند نظارت جدی بر دولت داشته باشند و اگر مجلس در نقش نظارتی قوی‌تر ظاهر شود شاید بسیاری از مشکلات حل شود.

این کاندیدای دوره دوازدهم مجلس با اذعان بر اینکه در رابطه با شرکت‌های دولتی، نه دولت و نه مجلس نظارت خوبی ندارند، چشم اسفندیار این مملکت را شرکت‌های دولتی با آن بودجه کلان دانست و گفت: حتی شفاف‌سازی عملکرد مالی آنها در دولت سیزدهم هم نتوانسته جلوی بسیاری از فسادها را بگیرد.

کد خبر 6095240

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه بیرجند
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • بیداری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به داخل دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است