Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@00:50:35 GMT

احداث پست برق ۴۰۰ کیلوولت در شهرستان خوسف ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۸۷۴۱

احداث پست برق ۴۰۰ کیلوولت در شهرستان خوسف ضروری است

محمدعلی آخوندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در خوسف، این شهرستان به عنوان منطقه صنعتی استان خراسان جنوبی مطرح می‌شود و تامین زیرساخت‌ها متناسب با این وضعیت لازم است.

وی با اشاره به نگاه ویژه دولت سیزدهم به مناطق کمتر توسعه‌یافته گفت: برای ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها برنامه‌ها و اقدامات خوبی در دست پیگیری بوده و این اقدامات زمینه‌های توسعه سرمایه‌گذاری بیش از پیش در منطقه را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خوسف تامین برق مورد نیاز صنایع و معادن را یکی از این برنامه‌ها ذکر کرد و افزود: خط و پست انتقال برق ۱۳۲ کیلوولت موجود در مرکز شهرستان جوابگوی توسعه کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی و واحدهایی نیست که در شهرک صنعتی شهید رحمانی خوسف مستقر می‌شوند لذا تامین برق مورد نیاز شهرک صنعتی و معادن شهرستان را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد.

وی گفت: برنامه‌ریزی برای احداث پست ۴۰۰ کیلوولت مرکز شهرستان، پست برق ۱۳۲ کیلوولت برای شهرک صنعتی شهید رحمانی و بخش جلگه ماژان به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های کوتاه‌مدت شهرستان خوسف و کمک به جذب سرمایه‌گذاران در استان است که جلسات تخصصی موضوع نیز با حضور دستگاه‌های ذیربط و مشاور تهیه سند توسعه شهرستان برگزار شده است.

آخوندی اظهار داشت: در طرح آمایش منطقه‌ای شهرستان نیز به آغاز سریعتر این پروژه تاکید شده و در این راستا حضور سرمایه‌گذاران خارجی در منطقه عاملی برای تشویق سرمایه‌گذاران جدید بوده است.

وی افزود: در حال حاضر چند شرکت خارجی و داخلی به شرط تامین برق و انتقال پساب فاضلاب بیرجند به شهرک صنعتی خوسف، آماده سرمایه‌گذاری هستند اما تقاضاهای جدید به دلیل نبود همه زیرساخت‌های لازم توسط دستگاه‌های متولی محتاطانه پاسخ داده می‌شود.

فرماندار خوسف از پیگیری انتقال خط پساب فاضلاب بیرجند به خوسف نیز خبر داد و گفت: کارخانه‌های چدن، کک، فولاد و واحدهای در دست احداث همچون کاشی و سرامیک، کنسانتره آهن و هیدروکربن در شهرک صنعتی همچنین واحدهای فرآوری معدن نیاز به تامین آب پایدار دارند و با توجه به کمبود منابع آبی زیرزمینی و لزوم استفاده بهینه از پساب فاضلاب شهر بیرجند، انتقال این پساب به واحدهای صنعتی می تواند بسیاری از مشکلات موجود را برطرف کند.

وی ادامه داد: میزان اعتبار پروژه‌های افتتاح و کلنگ‌زنی شده شهرستان خوسف در دهه فجر امسال طی سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده و حدود ۳۴ هزار میلیارد ریال معادل یک سوم سرمایه‌گذاری پروژه‌های دهه فجر کل استان خراسان جنوبی در شهرستان خوسف رقم خورده است که این موضوع نشان از وجود ظرفیت‌های متعدد و زمینه جذب و هدایت سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در منطقه دارد.

آخوندی گفت: با توجه به سهم اندک اعتبارات دولتی یکی از موضوعات اساسی در استان و شهرستان توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف با نگاه استفاده از ظرفیت‌های منطقه است از این رو ایجاد زیرساخت‌های لازم به‌ویژه در شهرک‌های صنعتی بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: با توجه به اینکه خوسف به دلیل نزدیکی با بیرجند می‌تواند به عنوان یک شهرستان مکمل و پدافند غیرعامل برای مرکز استان مطرح باشد، پهناوری آن به عنوان سومین شهرستان وسیع استان زمینه را برای استقرار صنایع بزرگ مهیا کرده است.

فرماندار خوسف گفت: اجرای جاده خوسف به نایبند از مسیر آبگرم لوت نیز ضمن ایجاد زمینه توسعه گردشگری سلامت در آبگرم لوت، مسیر دسترسی مرکز استان و مرز ماهیرود به کرمان و بنادر مهم جنوب کشور در محور بیرجند، آبگرم، نایبند، بهاباد، یزد را حدود ۱۰۰  کیلومتر  کوتاه‌تر می‌کند که به نحو موثری میزان استهلاک وسایل نقلیه و کاهش تصادفات را درپی دارد.

وی بیان کرد: اعتبار برای آسفالت باقیمانده مسیر خوسف تا آبگرم لوت به عنوان اولویت اول ضروری و در دست پیگیری است.

آخوندی افزود: با توجه به موقعیت خاص شهرستان و زاویه مناسب تابش نور خورشید زمینه احداث نیروگاه‌های خورشیدی فراهم است و بزرگترین نیروگاه خورشیدی شرق کشور به ظرفیت ۱۰ مگاوات با سرمایه‌گذاری خارجی در خوسف به بهره‌برداری رسیده و سومین نیروگاه از نظر ظرفیت در استان نیز همزمان با دهه فجر با حضور استاندار کلنگ‌زنی شد.

وی اظهار داشت: پنج معدن طلایی خوسف این شهرستان را به عنوان قطب معادن طلایی شرق کشور مطرح کرده و در راستای تکمیل چرخه تولید این ماده معدنی نیازمند ایجاد شهرک تخصصی طلاسازی است که با توجه به تاکیدات استاندار خراسان جنوبی در سفر به شهرستان این طرح مورد حمایت قرار گرفته است.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان خوسف در ۳۶ کیلومتری بیرجند است.

برچسب‌ها خوسف انرژی برق توسعه اقتصادی خراسان جنوبی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوسف انرژی برق توسعه اقتصادی خوسف انرژی برق توسعه اقتصادی خراسان جنوبی سرمایه گذاری سرمایه گذاران سرمایه گذاری خراسان جنوبی شهرستان خوسف زیرساخت ها شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی گفت: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری در بازدید سیدمرتضی حسام‌نژاد معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان از شرکت مجری و سرمایه‌گذار پروژه اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه میدان شهدا در منطقه صنعتی مبارکه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت، دانش فنی و توان اجرایی این شرکت به‌منظور اجرای این پروژه ویژه حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه این پارکینگ، بزرگترین پارکینگ مکانیزه عملیاتی و اجرایی کشور محسوب و با مشارکت بخش‌خصوصی در شهر اصفهان احداث می‌شود، اضافه کرد: این بازدید برای بررسی توان فنی و اجرایی سرمایه گذار احداث پارکینگ مکانیزه انجام شد. در این بازید معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان نیز از نظر فنی و اجرایی تیم فنی و طراحی مجموعه از جزئیات ساخت پارکینگ مکانیزه بازدید میدانی به‌عمل آورد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر این سازمان بر روند اجرایی پروژه‌های مشارکتی افزود: زمانی که بخش خصوصی توانمند و شایسته برای مشارکت در پروژه‌های خاصی همچون احداث پارکینگ مکانیزه وارد می‌شود، کیفیت و کارایی پروژه‌های مشارکتی ارتقا خواهد یافت.

حیدری با اشاره به استفاده روزافزون شهروندان از خودروهای شخصی و وسایل نقلیه برای انجام امور روزانه و تردد در سطح شهر اظهار کرد: سالهاست که مردم، اهالی منطقه و کسبه میدان شهدا در مرکز شهر اصفهان، به‌واسطه کمبود فضای کافی برای پارک خودروها در رنج هستند، به نحوی که نبود جای پارک، مردم را وادار می‌کند خودروی خود را در کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف پارک کنند.

حیدری افزود: بر همین اساس شهرداری اصفهان پس از بررسی منطقه و ارزیابی توان فنی سرمایه‌گذاران مختلف، برای ساخت یک پارکینگ مناسب، محلی را در هسته مرکزی شهر انتخاب و تصمیم به احداث یک مجتمع اداری، تجاری و پارکینگ مکانیزه در میدان شهدا گرفت تا ضمن رفع مشکل پارک خودرو اهالی و کسبه، از ترافیک و شلوغی در سطح شهر کاسته شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره تاکید شورای عالی این سازمان مبنی بر اجرای هرچه سریع‌تر این پروژه اضافه کرد: طی این بازدید، مشخص شد که سرمایه‌گذار و مجری این پروژه به لحاظ فنی هیچ کمبودی در انجام آن ندارد.

وی تاکید کرد: سرمایه‌گذار و مجری پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، یک مجموعه دانش‌بنیان، جوان و کارآزموده، با ظرفیت تولید پارکینگ مکانیزه و تمام اتوماسیون و بسیار دقیق و حرفه‌ای است که یکی از ۲۰ شرکت برتر دانش‌بنیان کشور و نماینده ایران در نمایشگاه اکسپوی دبی بوده است و در میان ۲۰۰ شرکت برتر کشور قرار دارد.

به گزارش ایمنا، پروژه اداری، تجاری و پارکینگ میدان شهدا، شامل احداث مجموعه اداری و تجاری به میزان ۲۱۰۰ متر مربع و ۳۵۰ پارکینگ مکانیزه است.

کد خبر 750832

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل